Tatovering

At få lavet en tatovering er en unik og personlig måde at skabe eller tilføje til dit look og udseende. De utallige motiver, teknikker og stilarter der i Danmark arbejdes med sikre dig, at du med sikkerhed kan finde en tatovering der er perfekt til din stil og dit udseende. Hos klinik-koncept har vi samlet omfattende viden, samt indgået et samarbejde med nogle af landets førende saloner og tatovører. Du kan derfor både blive klogere på hvordan en tatovering udføres, samt finde den rette tatovør til dig.

Den rette tatovering

En tatovering kan på mange måder ses som en personlig og intim måde at udtrykke skønhed på. tatoveringer er permanente, og differencerne sig derfor på mange måder fra andre skønhedsbehandlinger. Det er derfor vigtigt at du finder det helt rette motiv. Du vil bære din tatovering resten af livet, og du bør derfor være sikker på at det motiv du får lavet, vil bringe glæde i mange år.

Tatoveringer bliver lavet af mange grunde. For at mindes specifikke oplevelser og perioder i dit liv, for at ære dem der står der nær eller for at komplimentere din stil og din personlighed. Der er utallige grunde og muligheder når du skal have lavet tatoveringer. Du skal derfor visualisere hvordan din tatovering vil se ud, hvor den skal placeres samt hvilket udtryk den skal bringe.

Tatoveringer udført i forskellige stilarter kan skabe et vildt og kaotisk udtryk, hvor den samme stilart kan skabe en unik sammenhæng. Og selvom alle tatoveringer og stilarter kan være flotte og skabe glæde, bør du overveje hvilken retning du ønsker at bevæge dig.

Den rigtige tatovør

Som tidligere nævnt findes der stort set en ubegrænset mængde af forskellige stilarter når det kommer til tatoveringer. Det er derfra ikke unormalt for professionelle tatovører at specialisere deres evner inden for en enkelt stil. Dette tillader dem at udvikle unikke indsigter, metoder og teknikker der derfra kan skabe sublime resultater. Og da tatoveringer er permanente, og det er din krop de laves på, bør du derfor altid få lavet dine tatoveringer af en ekspert i din ønskede stil.

Hos klinik-koncept.dk anbefaler vi derfor altid, at du undersøger både stilarter og tatovører der arbejder med denne stil, inden du bestiller en tid. For det er ikke unormalt for visse tatovører at skabe tatoveringer af enhver stilart. Dog vil du hos en ekspert i langt de fleste tilfælde få leveret et resultat i en langt bedre holdbarhed end hvis du tager den første og bedste.

Søger du for eksempel en dygtig tatovør med erfaring indenfor realisme, kan vi varmt anbefale Aqua Ink. Denne salon ligger i København, og har i mange år skabt uforglemmelige og sublime resultater.

Tatovering Pris

Hvad din tatovering vil koste, afhænger af flere forskellige aspekter. Primært størrelsen og kompleksiteten af din tatovering. Skal du have lavet et stort, detaljeret piece vil det selvfølgelig koste mere end en lille, simpel tatovering vil gøre. Dog afhænger prisen i høj grad også af den enkelte tatovør. Eksperter indenfor en stilart vil ofte kunne forlange en højere pris, da deres resultater vil være af en exceptionel kvalitet. Derfor anbefaler vi at du udvælger din tatovør med omhu. Større projekter skal varetages af eksperter, hvor mindre tatoveringer sagtens kan håndteres af en salon hvor du blot kan gå ind. Dog betyder det ikke at en billig tatovør ikke kan skabe kvalitet, og visa versa. Undersøg altid din udvalgte tatovør før du booker en tid.