Invisalign

Hvad er Invisalign?

En invisalign er en usynlig specialfremstillet bøjle, som justerer skæve tænder, så du får et lige og jævnt smil. Invisalign er for dig som går rundt og holder smilet tilbage, med Invisalign er dette ikke længere nødvendigt.

Med en Invisalign-behandling vil dine tænder rykke sig lidt efter lidt, og over tid, vil dine tænder justere sig efter bøjlen.

Hvornår skal jeg bruge Invisalign-behandling?

Din tandlæge vil vurdere, om der et behov for Invisalign behandling. Størstedelen af unge og voksne kan anvende denne behandlingsform, hvis det anses som nødvendigt.

Invisalign kan anvendes til at rette følgende:

rynkebehandling

Hvor lang tid varer behandlingen med Invisalign?

En Invisalign-behandling kan vare mellem 6-18 måneder, alt afhængelig af kompleksiteten ved din behandling. Det kræver meget disciplin, da skinnerne skal rengøres 2 gange dagligt. Derudover skal du også rense tandkødet efter hvert måltid, for at vedligeholde en god mund hygiejne.

Der kan godt opstå en smule ubehag i starten, da skinnerne trykkes ind imod tænder og tandkød. Men dette er blot et tegn på at behandlingen virker, derfor skal du ikke bekymre dig hvis du føler ubehag.

Hvad skal du være opmærksom på ved Invisalign-behandling?

Invisalign-behandlingen kræver meget vedligeholdelse, og der er derfor nogle rutiner du skal følge eller være opmærksom på. Vi har for din skyld fundet enkelte ulemper ved brug af Invisalign.

Ulemper kan eks. være: