Eyelash Extension

Hvad er Eyelash Extensions?

Eyelash extensions er en forlængelse af dine naturlige vipper, med påsætning af falske øjenvippehår. Hårene limes fast til hver enkelt af dine naturlige øjenvipper. Processen tager omkring 2 timer afhængig af den valgte behandling og om der benyttes single lashes eller buketter. Denne proces skaber et mere markeret øje, grundet de mørke og længere øjenvipper. De påsatte hår holder 4-8 uger, da dette er tiden på en naturlig vippes cyklus. Herefter bliver øjenvippen erstattet af en ny naturlig vippe. Grundet forskellige teknikker, kan der laves alt fra meget naturlige vipper til mega-vipper, som omrammer øjet med masser af fylde og længde. Hos vores klinikker leveres der de bedste eyelash extensions, mens både kvalitet og service er i top. Dette får du til en fornuftig pris, da vores samarbejdende klinikker fokusere på god service og kvalitet til en fornuftig pris. Gennem vores portal kan du besøge klinikkerne og se deres priser på behandlingen. 
 
De fleste klinikker tilbyder også lash lift. Lash lift er en semi-permanent bukning af dine egne naturlige øjenvipper, som holder mellem 6-8 uger.
 
Hvis du også vil stoppe med at bøvle med at optegne øjenbryn, eyeliner, læber og  andet, kan du se mere under permanent makeup.
Design uden navn
Design uden navn (6)
pexels-nataliya-vaitkevich-5128235 (1)

Hvordan foregår behandlingen?

Behandleren starter med at rense dine naturlige øjenvipper for snavs og fremmede fragmenter. Herefter vil I sammen vurdere hvilken slags eyelash extension, samt style der passer til dine øjne. Her tages dine naturlige vippers styrke også i betragtning. Påsætningen tager omkring 2 timer, afhængig af den valgte teknik og style. Herefter vil klinikkens vippeteknikker spørge dig om godkendelse af vipperne.

Hvad er fordelene ved eyelash extensions?

Fordelene ved påsætning af vipper er at du kan få lavet længere, fyldigere og/eller specielle øjenvipper. Disse kan tilføje en stor selvtillid til dig. Derudover vil du de næste uger vågne op med øjenvipperne, så det er for de fleste slut med at slås med mascaraen der driller om morgenen. Derudover er det en afslappende behandling med god service, hvor 9 ud af 10 bagefter oplever et stort selvtillidsboost grundet eyelash extensions.

Typer af lashes

Der findes mange slags eyelash extension i forskellige farver, længder, tæthed og grader af buk. Derudover kan man få påsat vipper som er falske hår eller mink hår. De rigtige minkhår vil være dyrere end de falske hår, da minkhårene er meget lette og bløde. 

Design uden navn (3)

Single lashes

Når man får lavet single lashes, får man limet ét falsk vippehår på ét naturligt vippehår. Dette kan skabe et mere naturligt look i sidste ende. Dette afhænger dog af længden og graden af buk. Hvis man vælger at få classic single lashes, kan man skabe et meget naturligt look. Flat lashes kan bruges til et mere defineret look, da de fylder mere i tætheden grundet at de er splittet i enderne. Igen er der dog forskellige faktorer som bestemmer hvor naturligt looket skal være, alt efter farve og længde.

Volume lashes

Man kan også få en behandling med volume lashes, hvor de falske vippehår har en større tæthed end single lashes. Dette skyldes at hvert hår består af 2-9 tynde hår, som hermed danner en vifte/buket. Denne teknik skaber et mere defineret look omkring øjnene. Grundet vippernes tæthed, er det ekstra vigtigt at rengøre de falske øjenvipper 1-2 gange om ugen med vippeshampoo.

Hybrid lashes

Hybrid er en blanding af single lashes og volume lashes, som skaber en blødt look med fylde og længde. Der benyttes altså både single lashes og buketter. Der kan her skabes forskellige styles indenfor vippeteknik som for eksempel cateye. Behandleren vil her sætte længere vipper på i udkanten af øjet, for at kreere looket.

Hvor længe holder eyelash extensions?

Efter behandlingen må du ikke få vand på dine nye eyelash extensions de første 24 timer, men derefter kan du bade helt normalt. Eyelash extensions holdbarhed er omkring 4-8 uger, hvis man ikke gnider sig konstant i øjnene og generelt passer på sine forlængede øjenvipper. Derudover kan en børstning med en øjenvippe børste hver dag rense dine eyelash extensions. Derudover anbefales det at vaske dem med en vippeshampoo eller babyshampoo 1-2 gange om ugen. Med en opfyldning af eyelash extensions hver 2-3 uge, bevarer du det ønskede look, da dine naturlige vipper som sagt falder af afhængig af deres cyklus. Du bevarer holdbarheden på din falske vipper ved at undgå produkter der indeholder olier omkring øjnene, da olien kan opløse limen. Hvis du gerne vil bruge mascara på dine vipper, så brug altså én uden olie. 

Aftagning af eyelash extensions

Hvis man gerne vil have fjernet sine falske vipper, så skal man kontakte en vippeteknikker. Alle klinikker med en vippeteknikker tilbyder at fjerne dine eyelash extensions. Det anbefales ikke at man selv fjerner sin extensions, da det kan beskadige dine naturlige øjenvipper.

Find en klinik nær dig