MICRONEEDLING

Hvad er microneedling?

Microneedling er en ansigtsbehandling mod hudproblemer, hvor 12-36 tynde nåle trænger 0,25 mm til 2,5 mm ned i det øverste hudlag. De rustfrie nåle bliver stemplet ned i huden ved hjælp af forskellige slags apparater, såsom DermaPen, DermaStamp, SkinPen og lignende. Disse apparater er ISO og CE certificeret i alle klinikker. Når de tynde nåle trænger ned i huden opstår der ca. 2000 mikroskopiske kanaler. Dette får din krop til at tro at din huds arvæv er blevet beskadiget og hermed starter helingsprocessen. 

Produktionen af kollagen øges, der dannes nye kollagene fibre og reparationen af huden er nu begyndt. Huden skaber nyt arvæv med tilhørende pigment, som erstatter arvæv med pigmentpletter, misfarvning, ar og strækmærker. Under behandlingen tilføjes der hyaluronsyre, som resulterer i et friskt, fyldigt og ungdommeligt udtryk. Det booster huden da man efter sin 25 års fødselsdag begynder at få reduceret kroppens indhold af hyaluronsyre. Microneedling kan udføres alle steder på kroppen, men man ser mest et behov for denne behandling på ansigt, hals og hænder. 
 
Ved hjælp af microneedling kan ar, rynker, forstørrede porer, pigmentpletter og strækmærker minimeres, så du får et glat udtryk. 

Hvordan foregår et behandlingsforløb med microneedling?

Inden behandlingen tilbyder de fleste af klinikkerne en gratis konsultation, hvor du kan fortælle om dine forventninger. Her får du svar på alle dine spørgsmål af erfaren og specialiseret personale. Derudover kan det være en fordel at anvende en DermaRoller i nogle uger inden behandlingen. 

Ved hjælp af microneedling kan der opnås en markant reducering af strækmærker, pigmentpletter, ar og rynker. Det sker ved 3-5 behandlinger med 4-6 ugers mellemrum. Disse kliniske resultater er permanente.

Skønhedsbehandlinger

Behandlingen med microneedling mod hudproblemer, starter med en grunding rensning af huden. Herefter påføres en bedøvende creme, som skal have lov at virke i små 40 minutter. Dette skyldes at de tynde nåle godt kan nive og trække i huden.  

Efterfølgende starter processen, hvor alt udstyr desinficeres grundigt af hudplejespecialisten i klinikken. Dette er for at undgå eventuel infektion. Huden får tilført en serum, for at skabe en gnidningsfri behandling. Behandlingen tager omkring 45 minutter afhængig af klinik og omfang. Efter behandlingen kan huden være rød og tør i 1-4 dage.

Efter behandlingen bør du vaske din hud morgen og aften med parfumefri sæbe og benytte dig af milde og fugtgivende cremer.

klinik-koncept.dk-14-pjiuqzt934ho7z929hcl3zla6p8snx55palisqtkeg

Kan man ikke bare nøjes med at bruge en DermaRoller?

En DermaRoller er et rullende redskab, der har små nåle som bliver presset ned i øverste hudlag. Redskabet er til hjemmebrug, men bør ikke bruges af børn, da for hårdt et pres kan beskadige huden. En DermaRoller har mindre og tykkere nåle end en DermaPen som bruges til klinisk brug. Det er dog samme koncept som ved en microneedling-behandling. Dog kan en DermaRoller ikke erstatte klinisk microneedling, da nålene på det rullende redskab maksimalt er 0,5 mm og ikke bliver stemplet direkte ned i øverste hudlag. Derfor kan man ikke nøjes med en DermaRoller, hvis man er på udkig efter en markant bedre resultat end udgangspunktet. 

klinik-koncept.dk-5-1-pjitwsa1vipi2us3bpncfpsornc9yonkcm85txb0x0

Hvad er prisen på microneedling?

Gennemsnitsprisen ligger på omkring 2.000 kr. for én behandling på 60 minutter. De fleste klinikker tilbyder også en pakkeløsning, da det stærkt anbefales at få 3-5 behandlinger, for at kunne se et markant resultat. Derudover tilbydes der på mange klinikker gratis konsultation inden et behandlingsforløb.