Coaching

Hvad er coaching?

Coaching kan godt opfattes som et bredt ord, der dækker over flere ting. Men det handler i bund og grund om hvor vi er i vores liv, samt hvor vi gerne vil hen.

En coach kan blandt andet hjælpe med at støtte og hjælpe dig med faktisk at leve det liv, du reelt drømmer og opdage deres eget potentielle. 
Coaching kan bestå af mange ting. Det kan blandt andet være at lytte aktivt, motivere til præstation indenfor eksempel en sport eller i arbejdsregi. 
 
Coaching kan også være en god ide, hvis du oplever negative tanke- eller handle mønstrer, eller altid stopper ved den samme udfordring. Her vil coachen støtte dig, og hjælpe dig godt igennem og ud på den anden siden. 

Hvem kan have gavn af coaching?

Alle kan i perioder have godt af at tale med en coach. Det kan være et individuel sessions-forløb, men kan også være målrettet for ledere eller medarbejder. 
Nogle virksomheder benytter det også til hele afdelinger, for at være med til at sikre, at der arbejdes mod et fælles mål. Desuden kan det være til stor gavn for at skabe for alle. Nogle professionelle sportshold eller individuelle sportsudøvere, har også stort gavn af coaching
 
Men hvis du befinder dig et sted i livet, hvor du egentlig gerne vil opnår noget mere, eller har et mål om at nå en bestemt vægt, stilling eller andet lignende, kan det også være en god mulighed at afprøve et forløb hos en coach.

Find den rette hjælp

Formentlig kender vi alle det at have et specifikt, mål, ønske, drøm eller lignede, som kan synes langt væk. Med hjælp fra en professionel coach, definerer du selv dette mål og herfra vil coachen, hjælpe, guide og støtte dig i mål. 

Det er stadig dig der skal udføre alt arbejdet, men du vil altid finde en støtte lige bag dig. 
 
Find frem til den version af dig selv, som du ønsker at være, med hjælp fra en coach.