Rynkebehandling

Få udglattet dine rynker

En rynkebehandling kan blive mere og mere tiltrængt med årerne. Rynker er en fordybning i huden som kommer med alderen, blandt andet grundet det lave niveau af kollagen i vævet.

Der findes en række behandlinger som kan hjælpe dig med udglatning af rynker. Gennem botox, restylane, sunekos og profhilo behandlinger, kan dine rynker mindskes.

Bliver behandlingerne udført korrekt, bliver resultatet meget naturligt, hvor du får et friskere og glat udtryk i huden. Gennem en botox behandling, kan man også få en svedbehandling. Dette injiceres i dine armhuler, hvorefter du får mindsket mængden af svedkirtler, som fører til en mindre mængde sved gennem dagen.

Så vil du af med panderynker, kragetæer under øjnene, rygerynker ved mundvigene eller andet, så kan du overveje en rynkebehandling hos én af landets bedste klinikker. Nedenfor har vi anbefalet en klinik til dig og din rynkebehandling.

rynkebehandling

Behandlingsforløb

En rynkebehandling er en tæt på smertefri behandling, som tager omkring 15-30 minutters tid, alt efter klinikkens metode og proces, samt dit valgt behandlingsområde. Via injektioner bliver behandling sprøjtet ind i dit ansigts muskler. Der kan påføres en bedøvende creme, men som udgangspunkt er behandlingen ikke smertefuld.

Dagligdagen kan fortsættes efter behandlingen, men dog uden for meget gnidning i ansigtet, samt komplekse stillinger.

Resultatet af behandling kommer til syne efter 5 dages tid, hvor det vil holde i 3-5 måneder. For at bevare resultatet, kan du få 2-3 behandlinger årligt. Hvis du får foretaget en svedbehandling varer resultatet helt op til 12 måneder.

Qlinique Facit hjælper dig med dine rynker

Qlinique Facit kan hjælpe dig med en professionel rynkebehandling, hvor du får en frisk og glat hud efter en rynkebehandling.

De ansatte består af sygeplejersker og læger, som professionelt hjælper dig med din behandling. Gennem deres specialisering i rynkebehandlinger, kan du trygt book tid til behandlingen.

Derudover får du altid en gratis konsultation, ved første gang. Her kan du få svar på alle spørgsmål og høre mere om selve behandlingsforløbet.