Gravid massage

Gravid massage er for dig som vil have en beroligende oplevelse, hvis du vil have bedst mulig effekt af gavnlighed. Denne slags massage bliver tilpasset til din udfordringer rent mentalt og fysisk. Derfor har vi her i afdelingen en masse veluddannet folk som har specialiseret sig i at hjælpe dig som er gravid, så du kan få bedst mulige effekt af den komfort og sikkerhed som der imødekommes. Udover dette vil denne massage reducere dit stress samtidig med dine hormoner bliver afslappet, som kan give dig den positive effekt for at opfylde dine sunde behov for at have et sundt barn. 

Fordele ved gravid massage

  • Ved at blødgør musklerne fjerner du alt muskelspændinger.
  • Hele din krop forøger blodcirkulationen.
  • Dine ømme muskler bliver afslappet.
  • Du kan genoplade for en stund og have indre ro i sindet.
En gravid kvinde som er ved at få massage

Er massage godt for gravide?

Der er mange forskellige holdninger til dette emne, men faktum er, at det er sundt for dig som kvinde, men også for barnet, at den får den nødvendige massage for at holde sig sund og rask. Derfor er det vigtigt at kunne gøre det et par gange om året indtil barnet er født, for at få den rette blodcirkulation under hele forløbet.

Det vil sikre at du som kvinde, gør alt hvad du kan for vedligeholde dit sunde helbred undervejs.

Massage, råd og vejledning

Alle slags behandlinger vil altid være individuelt baseret, da det hele skal skræddersyet til den enkelte person ønsker og behov. Der bliver gået meget op i at hver enkelt behandling bliver gjort grundigt og ordentlig for at sikre kvaliteten af vores produkt er det rigtige. 

Du får altså følgende behandling:  Muskelopvarmende strøg, efterfulgt af dybdegående punktmassage, især på de følelsesmæssige områder såsom nakke, skuldre og lænd, hvor man efterfølgende kommer hen på musklerne som blødgøres og spændingerne frigives.

Dette er nogle generelle behandlinger, så hvis du gerne vil booke en tid så tryk her.

Massage til en gravid kvinde

Find en klinik nær dig