Shockwave

Lider du af hælspore, akillessene betændelse, løber-eller springerknæ, tennisalbue, impotens, frossen skulder eller andet? Så er shockwave behandling måske behandlingsmetoden for dig. Shockwave behandling er en form for medicinsk behandling, som bruger højenergiske lydbølger for at stimulerer kroppens helbredelsesproces. 

Hvad er shockwave behandling?

Shockwave behandling er i den medicinske verden blevet brugt, med succes i behandling af forskellige medicinske tilstande siden 1980. Denne form for behandling er en yderst effektiv behandlingsform, som er uden bivirkninger, som forbedrer din livskvalitet. Den kickstarter din krops naturlige healings-processer og er typisk et fantastisk alternativ til både operationer og medicin. 
 
En shockwave behandling er non-evasiv, som betyder at det kan gøres udefra ved kontakt til huden. Der er ingen bivirkninger, dog kan man mærke en smule smerte ved behandlingen. Din behandler vil typisk gøre dig opmærksom på dette inden behandlingen, og vil indgå i en længere dialog omkring behandlingen. Man kan ydermere ændre på intensiteten under behandlingen, hvis dette ønskes. Dette giver dig muligheden for at starte stille ud, og jo længere i behandlingen man kommer, kan man skrue en smule op for intensiteten. Man kan dermed føle sig 100% tryg i situationen og selv styre hvad der er acceptabelt for ens behov.

Hvad koster shockwave behandling?

Er du afklaret med, at shockwave behandling er den behandlingstype for dit behov, men er i tvivl om hvad det vil koste? Prisen på shockwave behandling er afhængelig af nogle forskellige faktorer. Disse faktorer kan være hvilken tilstand man ønsker skal behandles, hvor mange behandlinger det kræver og hvilken type klinik man vælger. 

Processen indledes typisk med en længere dialog med klinikken, hvor man giver brugbart information omkring ens gene eller skade som skal behandles. Derefter vil behandlingerne starte. Et normalt shockwave behandlingsforløb forløber typisk over 5-10 gange. Her vil der blive faktureret for den indledende samtale som inkluderer en samtale og en undersøgelse, som typisk koster mellem 500-800 kr. Derefter vil hver behandling koste mellem 500-1000 kr., alt efter de faktorer som blev beskrevet før. 
 
Ved nærmere information omkring prisen på shockwave behandling, kan man kontakte forskellige klinikker og hører om deres prissætninger. Her vil det være fordelagtigt hvis du, så nøjagtigt som muligt, forklarer om den behandling du skal have, og om den gene eller skade du har. 
Ydermere tilbyder de fleste klinikker studenter/pensionist rabatter. 
Shockwave

Valg af klinik

Når det kommer til valg af klinik, kan det være svært at vælge den rette klinik som man føler kan opfylde ens behov bedst mulig. Vi har en kompetent samarbejdspartner som behandler ved hjælp af shockwave behandling. Vi kan stå 100% inde for denne klinik, og ved at de udfører et fantastisk stykke arbejde i alle de ydelser som de tilbyder. Klinikken har mange års erfaring, og har et meget kompetent team. Virksomheden har ydermere kort ventetid, og tilbyder akutte tider, hvis dette ønskes.