Qlinique Facit

Din lokale klinik i Rødovre og omegn

Qlinique Facit er en skønhedsklinik i Rødovre, hvor du som kunde bliver kredset om og sat i fokus. Klinikken sørger altid for at dine behov og ønsker bliver opfyldt, så du kan gå derfra med mærkbare og holdbare resultater.

Personalet har en passion for deres arbejde og er altid klar på at hjælpe dig med at få et fornyet udtryk og en strålende glød. Få blandt andet hjælp til rynkebehandling med botox, filler behandling, restylane skinbooster, carbon laser peeling og meget mere. Se alle behandlinger på hjemmesiden. Her kan du også booke en tid til en gratis og uforpligtende konsultation før din første behandling.

Gratis konsultation

Hos Qlinique Facit kan du få en gratis konsultation før din behandling, så du kan få svar på alle dine spørgsmål og høre mere om forløbet. Det er vigtigt for klinikken at du er helt sikker i din beslutning, hvilket derfor også skyldes at der udbydes en gratis konsultation før din første behandling.

Du kan booke din gratis konsultation i Qlinique Facits bookingsystem, hvor du også kan booke dine fremtidige behandlinger.

Godkendte behandlinger

Klinikken er din professionelle og certificeret skønhedsbehandler. Alle behandlinger er godkendt og udføres af enten en sygeplejerske eller læge. Det er en værdi som kunderne er glade for, da man altid får den bedste service og behandling, hvor der er kredset om processen og resultaterne.

Under behandlingerne ved du altid hvad næste skridt er og du kan få forklaret alle processerne af det specialiserede personale. Det er vigtigt for klinikken at kunderne går glade og tilfredse derfra, med en fornyet glød og udtryk.

Der værnes om alle kunder hos Qlinique Facit, så du kan få den behandling som du har brug for uden nogen slinger i valsen. Se mere på deres hjemmeside.