floatingterapi

Hvis du søger en behandlingsform der er unik i koncept og udførelse, så skal du prøve Floating ved CPH Float.

Opnå en ro og fred med Floating

Skab ro og overblik over din hverdag, med et redskab til lindring af smerter og stress hos CPH Float. 

Har du søvnproblemer, muskelsmerter, stress eller ubehag i kroppen, så kan floating være behandlingsformen der kan hjælpe dig. Floatingterapi giver dig et enestående og afslappende miljø for krop og sind. Kombinationen af mineraler og isolationen fra hverdagens trængsler, gør at behandlingsformen har en lang række gavnlige fysiske og mentale effekter.

Hvad er floatingterapi?

Floatingterapi – eller i almen tale ‘floating’ – er en behandlingsform der benyttes inden for selvudvikling, wellness, helingsprocesser og meditation.
Selve processen – Floating – tillader en person at flyde ubesværet i varmt, saltholdigt vand med ekstra ioner, der giver en, følelsen og oplevelsen af fuldkommen vægtløshed. Vægtløsheden giver hjernen en følelse af en dyb afslappet tilstand – og for nogle en dyb søvn. Når din kropsvægt bliver fjernet kan kroppen give afkald på muskelspændinger, stivhed samt ryg og nakke problemer. 

 

Selve floatingen foregår i et lydisoleret rum, bedre kendt på engelsk som et “sensory deprivation tank“. Kammeret er en specialdesignet flydetank, hvor saltvand og varme holdes konstant ved kropstemperatur. Hele formålet med lyd og lys isolationen er at udelukke al udefrakommende stimuli for en stund – såsom lyd, lyde og tyngdekraft- for at give kroppen en pause fra omverdenen. 

Kort fortalt giver floating rum til at skabe indre ro og dybere kontakt med din indre bevidsthed.

Fordele ved floating

Der findes en lang række veldokumenterede fordele ved floating terapi. Gennemgående i alle fordelene, er at floating er bevist at give smerte lindring og mental ro, med en afstressende effekt.  

Nogle af fordelen er:

– Styrket helbred
– Øget Muskel Restitution
– Forbedret søvn
– Reducerer stress
– Mental sundhed
– Booster kreativiteten
– Styrker immunforsvaret
– Hjælper mod depression
– Forbedrer fokus og koncentration
– Reducerer smerte i led og muskler

Læs alle fordelene hos CPH Float, og kontakt dem gerne skulle du have nogle spørgsmål angående behandlingsformen, fordelene, priser eller andet her. 

Floating for gravide

Hos CPH Float, kan du som gravid blive tilbud speciel massage og floating. 

Formålet med denne graviditetsbehandling er at bidrage til yderligere afslappethed og velvære. Med floating ligger du vægtløs i vores varme og natursaltholdige vand, hvilket afstresser ryggen og de muskler, der under graviditet, er ekstra presset.

Til floating benytter man naturmidlet Epsom salt, som består af magnesium og sulfat, som har en række gavnlige egenskaber. Mineralet magnesium absorberes gennem huden og er med til at forebygge stress og skiller sig af med overproduceret adrenalin, som normalt kan bidrage til stress. 

Er du gravid er det gavnligt af tage til floatingterapi. Det kan dog være grænseoverskridende for en højgravid med ekstra hormoner, at gå ind i floatingtanken. Derfor anbefaler Cph Float at man benytter deres Spirit tank, og tager kontakt til dem, inden man booker en behandling hos dem 

float gravid

Find en klinik nær dig